Kinder-T-shirt met lange mouwen Columbia Sandy Shores Sunguard

Kinder-T-shirt met lange mouwen Columbia Sandy Shores Sunguard

Beginnend op: € 30,24

€ 24,15

-20%
Bescherm je kind tegen de zon met het comfort en de stijl van het Columbia Sandy Shores Sunguard T-shirt. Voor junioren.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 30,24

€ 24,15

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Kinder-T-shirt met lange mouwen Columbia Sandy Shores Sunguard

Het Columbia Sandy Shores Sunguard kinder-T-shirt met lange mouwen is een must-have voor beginnende jonge avonturiers. Ontworpen door het beroemde merk Columbia, combineert dit T-shirt comfort en bescherming tegen de zon, zodat je kind het beste uit zijn buitenactiviteiten kan halen.

Gemaakt van hoogwaardige materialen is dit T-shirt zowel zacht als slijtvast, dus perfect voor alle avonturen van je kind. De lange mouwen bieden extra bescherming tegen de zonnestralen, ideaal voor zonnige dagen.

Als verantwoordelijke ouder zul je het waarderen dat dit t-shirt een UPF 50 zonbeschermingsfactor heeft. Je kind kan dus zonder zorgen in de zon spelen, terwijl het beschermd is tegen schadelijke stralen.

Het kleurrijke, dynamische ontwerp van dit t-shirt maakt het ook een trendy kledingstuk. Je kind zal het met trots dragen en klaar zijn om in stijl nieuwe horizonten te verkennen.

Of het nu gaat om een dagje naar het strand, een wandeling in de bergen of een eenvoudige wandeling met het gezin, het Columbia Sandy Shores Sunguard t-shirt met lange mouwen voor kinderen is de perfecte keuze voor je junior. Wacht dus niet langer en geef je kind het comfort, de bescherming en de stijl die ze verdienen met dit uitzonderlijke t-shirt van Columbia.

Extra informatie

Merk Columbia
Fabrikant SKU 1833151-471
Kleur marineblauw/lila
Kleur Blauw
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Junior
Karakteristiek Lange mouwen