Damesklimschoenen Boreal Beta Eco

Damesklimschoenen Boreal Beta Eco

Beginnend op: € 90,70

€ 71,33

-21%
Beklim de toppen in stijl met de damesklimschoenen Boreal Beta Eco, ontworpen door het beroemde merk Boreal.
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 90,70

€ 71,33

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Damesklimschoenen Boreal Beta Eco

Boreal Beta Eco damesklimschoenen zijn ontworpen voor maximale prestaties tijdens je klimsessies. Deze creatie van Boreal is speciaal ontworpen voor vrouwen, rekening houdend met de vrouwelijke anatomie en morfologie. Met hun elegante ontwerp en geavanceerde technologie zijn deze schoenen het ultieme gereedschap om je klimmen naar nieuwe hoogten te brengen.

De Boreal Beta Eco schoenen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en bieden een perfecte pasvorm en ongeëvenaard comfort. Het synthetisch leren bovenwerk en de organische katoenen voering zijn zowel duurzaam als milieuvriendelijk, waardoor ze een milieuvriendelijke keuze zijn. Bovendien biedt de hoogwaardige rubberen zool uitzonderlijke grip op rotsen, zodat je je kunt concentreren op je klim.

De asymmetrische vorm en licht gebogen teen van deze booties zorgen voor extra precisie en stabiliteit, terwijl de voorgevormde hiel zorgt voor een stevige, comfortabele pasvorm. Met het precieze vetersysteem kun je ook de spanning op verschillende delen van de voering aanpassen, afhankelijk van je behoeften en klimstijl. Met Boreal Beta Eco klimschoenen kun je er zeker van zijn dat elke beweging wordt ondersteund en dat je je doelen met vertrouwen en behendigheid kunt bereiken.

Of je nu een beginner of een ervaren klimmer bent, Boreal Beta Eco klimschoenen zijn een ideale keuze voor alle klimactiviteiten binnen en buiten. Door hun veelzijdigheid en betrouwbaarheid zijn ze een must-have voor klimliefhebbers. Wacht dus niet langer, rust jezelf uit met deze geavanceerde schoenen en ga vol vertrouwen en stijl op weg om nieuwe verticale uitdagingen te overwinnen. Damesklimschoenen Boreal Beta Eco, voor topprestaties en betrokkenheid bij het milieu.

Extra informatie

Merk Boreal
Fabrikant SKU 11224
Kleur groene
Kleur Groen
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene

U bent misschien ook geïnteresseerd in de volgende producten