Tonic siroop Meltonic TONACTIF BIO

Tonic siroop Meltonic TONACTIF BIO
€ 8,44

Niet op voorraad

Beschrijving

Tonic siroop Meltonic TONACTIF BIO

De Organic Tonactif is een tonic siroop voor sporters met ingrediënten uit de biologische landbouw. Deze tonische siroop is een echt tonicaconcentraat voor een optimaal herstel na de training. De Tonactif bio maakt deel uit van de biologische voedingssupplementen voor sporters voor herstel.

De Tonactif bio is samengesteld uit natuurlijke ingrediënten:

- Honing: progressieve energie tijdens uw inspanning
- Acerola: rijk aan vitamine C (42% van de ADH in vitamine C in 10 ml), helpt bij het herstel
- Etherische olie van citroen & grapefruit: fruitige smaak
- Ginseng: helpt bij het behoud van een optimaal uithoudingsvermogen.

De Organic Tonactif is een echt tonicumconcentraat dat ideaal is voor sportief herstel. De tonische siroop voor sporters is speciaal ontworpen om de vermoeidheid na het sporten te helpen verminderen. Meltonic stelt hier een organisch voedingssupplement voor sporters voor, ontwikkeld met natuurlijke actieve ingrediënten uit de bijenkorf en de natuur, in een flesje van 125 ml.

Om de Tonactif bio te consumeren, is het raadzaam om 1 tot 2 theelepels per dag te nemen bij voorkeur na een sportieve inspanning: hardlopen, trailrunning, marathon, triatlon, duatlon, fietsen ...

Rijk aan Vitamine C (42% van de RDA in Vitamine C in 10 ml), de Organic Tonactif, gemaakt van honing, is een echt tonicumconcentraat en helpt om uw vitaliteit te versterken bij voorkeur na de inspanning. Inderdaad, biologische voedingssupplementen voor sporters helpen bij het herstel.

Extra informatie

Merk Meltonic
Fabrikant SKU 089221
Kleur geel
Kleur Geel
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Assortiment Energie