Kijk naar Garmin Forerunner® 255S Music

Kijk naar Garmin Forerunner® 255S Music

€ 403,33

€ 342,83

-15%

Niet op voorraad

Beschrijving

Kijk naar Garmin Forerunner® 255S Music

VOORTGANG EN SNELHEID MET DE FORERUNNER 255 muziek

Voeg ritme toe aan uw loopjes. Krijg de trainings- en herstelinformatie die je nodig hebt om je hardlopen naar een hoger niveau te tillen, met muziek om je onderweg te motiveren.

Erzijn twee versies beschikbaar voor alle polsmaten.
- 46mm (Forerunner 255) met een 1,3' kleurendisplay met 260 × 260 pixel transflectieve MIP-kleurendisplays
- 41mm (Forerunner 255s) met een 1,1' kleurendisplay met 240x 240 pixel transflectieve MIP-kleurendisplays.Integrated Sports: Geniet van meer dan 30 ingebouwde activiteiten, waaronder triatlon- en open water zwemprofielen, nieuw voor de Forerunner 255 muziekserie. Ga voor hardlopen en intervaltraining met één druk op de knop naar de volgende activiteit.

Batterijduur: Voor de 255 muziek,minderopladenen meer trainen met tot 14 dagen batterijduur in verbonden horloge modus en tot 30 uur batterijduur in GPS.

- Voor de 255, tot 14 dagen in verbonden horlogemodus, tot 30 uur met GPS
voor de 255S, tot 12 dagen in de modus verbonden horloge, tot 26 uur met GPS
Waterbestendigheid 5 ATM - 50m

Gewicht: Met zijn slanke ontwerpgant en gewicht van 49 gram vergeet je bijna dat je je Forerunner® 255 draagt, zelfs als je slaapt.Forerunner 255 music functies

Krijg een overzicht van je slaap, VFC-status en dagelijkse training in een ochtendrapport. Verleg uw grenzen met de ingebouwde triatlonfunctie en meer dan 30 activiteitenprofielen. Plan je strategie met dagelijkse trainingssuggesties, routedetails en meer met de Run-widget.MUZIEK BIJ JE VINGER: Download tot 500 nummers en afspeellijsten van je Spotify, Deezer of Amazon Music accounts (abonnement kan vereist zijn).

RUN WIDGET: Bereid je voor op je volgende run met trainingstips, gepersonaliseerde dagelijkse trainingssuggesties en eindtijdvoorspellingen op basis van parcoursdetails, weer en prestaties.

HARTSLAG OP DE POLS: Het horloge meet continu je hartslag met onze nieuwste generatie hartslagsensor en waarschuwt je als deze te laag of te hoog is wanneer je in rust bent.

STRESSMONITORING: Ontdek of u een rustige, evenwichtige of stressvolle dag hebt. Ontspanningsherinneringen vragen u zelfs om een korte ademhalingsactiviteit te doen wanneer uw horloge detecteert dat u gestrest bent.

  CONTACTLOOS BETALEN MET GARMIN PAY: Betaal gemakkelijk met de contactloze betaaloplossing Garmin Pay.

  GARMIN COACH: Gratis adaptieve trainingsprogramma's Trainingsprogramma's omvatten workouts voor 5K, 10K en halve marathon races, met advies van deskundige coaches dat zich aanpast aan jou en je doelen.

  MULTISPORTPROFIELEN: Schakel met één druk op de knop tussen sporten met behulp van ingebouwde profielen voor triatlons, duatlons, intervaltraining en swimruns. Je kunt ook je eigen aangepaste multi-sportprofielen maken.

  ROUTES: Maak of zoek routes in de Garmin Connect app zodat je nooit met court routes blijft zitten om te verkennen. Je kunt ze ook plannen opautres platforms zoals Strava en Komoot, en vervolgens automatisch synchroniseren met je Forerunner.

  TRAININGSSTATUS: Met nieuwe indicatoren zoals VFC-status, recente trainingsgeschiedenis en prestaties, krijg je een overzicht van je totale inspanning en bepaal je of je training effectief is, op het optimale niveau of te intensief.

  Extra informatie

  Merk Garmin
  Fabrikant SKU 010-02641-32
  Kleur zwart
  Kleur Zwart
  Maat TU
  Geslacht Gemengd
  Leeftijdsgroep Volwassene
  Team Nee
  Karakteristiek Nee
  Assortiment Forerunner
  Binnen 24 uur verzonden Nee

  U bent misschien ook geïnteresseerd in de volgende producten